iPod video voor opslag van mijn foto’s met iPod camera connector

ipod camera connector

iPod camera connector
Handig dingetje, zo’ns iPod camera connector. Daarmee kan ik mijn ipod video aansluiten op mijn digitale camera door middel van een usb kabeltje. En zo heb ik er dan ineens een opslagmedium bij voor mijn foto’s.
Ik dacht eerst een kaartje bij te kopen, maar die zijn redelijk duur, als je tenminste snelheid wilt hebben bij het wegschrijven van je foto’s. En al googlend kwam ik dit dingetje dus tegen. Is overigens alleen maar geschikt voor ipod met kleurendisplay.
Op de site van Apple staat dat het razensnel je foto’s importeert, maar dat valt wel een beetje tegen. Maar goed het werkt wel in één keer goed. Gewoon in je ipd, kabeltje eraan, kabeltje in je camera en je krijgt op je ipodscherm een optie importeren erbij.
Daarna kun je de foto’s afspelen als slideshow.
Uiteraard kun je de foto’s ook naar je computer zetten. Daarvoor zet je de optie om de ipod als harde schijf te gebruiken en sleep je gewoon de foto’s uit de DCIM folder naar je pc.
Het dingetje kost 29 euro’s dus dat is ook nog te overzien. Het zit verpakt in (zoals altijd bij Apple) een keurig zwart doosje, waar wel 4 van die dingetjes konden. Er zit een korte handleiding bij en een beschermkapje over de connector die in de ipod gaat.
Zo weet ik dus zeker dat ik genoeg opslag bij me heb als we volgende week naar Spanje gaan.

ipod-oplader-voor-auto-en-stopcontact iPod oplader
Oh ja, ik heb ook maar even voor 9,95 euro zo’n ipod oplader 3-in-1 gekocht. Anders zit ik straks met iPod die leeg is. Want na een het luisteren van muziek en het bekijken van wat video’s is de accu natuurlijk harstikke leeg. In het pakketje dat ik thuis kreeg (komen nog ongeveer 6 euro verzendkosten bij) zit een power adapter, usb kabel (oprolbaar 10-80 cm) en een autolader.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This