Select Page

Zo, ik ben er weer

Na 2 heerlijke weken in Trentino in Italië, of beter nog op Camping Jolly in Levico Terme, zijn we weer terug in Nederland. De foto’s moet ik nog van mijn fototoestel halen, dus die houden jullie nog te goed. Eerst de auto maar eens leeg maken, wassen en uitzuigen. Want die moet morgen terug naar Tulip. Het is nl. een lease-auto en aangezien ik per 1 augustus officieel bij het Orion College werk, heb ik nu zelf een auto aangeschaft.
Gelukkig viel de hoeveelheid spam op mijn weblog mee heb ik gezien en heb ik van de meer dan 200 mails al flink wat kunnen deleten aangezien daar wel behoorlijk wat spam bij zat.
Ik had me tijdens de vakantie bijna geheel afgesloten van de digitale wereld en dat was toch wel lekker. Dus geen notebook en internet. Geen radio en bijna geen tv (het was al ruim in de 2e week voordat ik de digitale ontvanger van de tv in de caravan snapte en zag dat er bij de 200 zenders ook een Nederlandstalige bij zat).
Lekker veel gelezen en prachtige steden gezien, zoals Trentino, Venetië, Verona en Pergine. En met een temperatuur die vaker boven de 35 graden was dan daaronder was het verkoelende meer bij de camping heerlijk. De airco in de stacaravan was trouwens ook heel aangenaam.  
Deze week heb ik nog vakantie en volgende week maandag ga ik me dan om 10 uur melden bij mijn collega’s van het Orion College. De leerlingen komen een week later.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Pierre

  Ik hoop dat je lekker hebt kunnen uitrusten Hans!
  Tja, dat zal wel een van de dingen zijn waar je aan moet gaan wennen: vaste vakanties! 😉

  Antwoord
 2. Huub Koch

  Leuk dat je weer terug bent. Ben benieuwd wat je ons gaat melden de komende tijd. Groeten van Huub

  Antwoord
 3. Andre le Fevre

  Zolang heb ik je nog nooit gemist op je weblog, maar ik lees dat je het enorm naar je zin hebt gehad. Daar gaat het om. Heel veel geluk in je nieuwe job!!!!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This