Kennismaking nieuwe leerlingen

Vanmiddag komen de nieuwe leerlingen een kijke je nemen op het Orion College in Breda en daar wil ik natuurlijk bij zijn. In het programma is ook een half uurtje de tijd om een kennismakingsspelletje te doen met ze. Trouwens de huidige leerlingen zijn er ook. Die kunnen dan dus ook gelijk even kennismaken met hun toekomstige groepsgenoten, want nieuwkomers en ouderejaars zitten gewoon bij elkaar in één groep. En de ouderejaars zijn dan natuurlijk de experts over het reilen en zeilen op de school.
Het lijstje met namen van de leerlingen heb ik al gekregen. Het is nu een groep van 9 leerlingen met 3 ouderejaars en dus 6 nieuwkomers. En die laatste groep staat natuurlijk te trappelen om vanmiddag te mogen komen kijken.
Naast het kennismakingspelletje, het maken van foto’s en een toespraakje van de rector, doen de leerlingen ook een half uurtje hatha yoga en gaan we de nieuwe ruimtes bekijken waarin nog volop gewerkt wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This