Select Page

Kennismaking nieuwe leerlingen

Vanmiddag komen de nieuwe leerlingen een kijke je nemen op het Orion College in Breda en daar wil ik natuurlijk bij zijn. In het programma is ook een half uurtje de tijd om een kennismakingsspelletje te doen met ze. Trouwens de huidige leerlingen zijn er ook. Die kunnen dan dus ook gelijk even kennismaken met hun toekomstige groepsgenoten, want nieuwkomers en ouderejaars zitten gewoon bij elkaar in één groep. En de ouderejaars zijn dan natuurlijk de experts over het reilen en zeilen op de school.
Het lijstje met namen van de leerlingen heb ik al gekregen. Het is nu een groep van 9 leerlingen met 3 ouderejaars en dus 6 nieuwkomers. En die laatste groep staat natuurlijk te trappelen om vanmiddag te mogen komen kijken.
Naast het kennismakingspelletje, het maken van foto’s en een toespraakje van de rector, doen de leerlingen ook een half uurtje hatha yoga en gaan we de nieuwe ruimtes bekijken waarin nog volop gewerkt wordt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This