Select Page

Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver beste product en beste koop in PCM van juni 2007

Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver Pierre stuurde me een artikel met test van Digital TV Receivers door uit de PCM van juni 2007. Daarin lees je naast handige informatie over wat DVB-T receivers nu eigenlijk zijn en hoe ze werken ook een vergelijking van de diverse producten. En wat denk je? Conceptronic komt als beste product (gedeelde eerste plaats) en als beste koop uit de bus. Mooi toch!
Kijk op de PCM Hardware sectie met de test van alle kaarten. De Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver test staat ook online. De conclusie uit die test is:

 “Een uitstekende dvb-t-receiver voor weinig geld en daarmee een aanrader.”

(Full disclosure: Conceptronic is a subsidary of Tulip Computers, my employer)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This