Select Page

Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver beste product en beste koop in PCM van juni 2007

Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver Pierre stuurde me een artikel met test van Digital TV Receivers door uit de PCM van juni 2007. Daarin lees je naast handige informatie over wat DVB-T receivers nu eigenlijk zijn en hoe ze werken ook een vergelijking van de diverse producten. En wat denk je? Conceptronic komt als beste product (gedeelde eerste plaats) en als beste koop uit de bus. Mooi toch!
Kijk op de PCM Hardware sectie met de test van alle kaarten. De Conceptronic USB 2.0 Digital TV Receiver test staat ook online. De conclusie uit die test is:

 “Een uitstekende dvb-t-receiver voor weinig geld en daarmee een aanrader.”

(Full disclosure: Conceptronic is a subsidary of Tulip Computers, my employer)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This