Select Page

Mivar Automotive and EasyBook tablet pc from PaceBlade

Mivar Automotive and EasyBook tablet pc from PaceBlade

I visited Mivar Automotive on Autovak RAI 2007 and had a chat with Peter Odding. They are going to introduce their software for car collection on a tablet pc. The EasyBook of PaceBlade (disclosure: paceblade is a subsidiary of Tulip Computers, my employer). So again, this is a nice case. The software is originally developped for a PDA, but customers ask for a larger device (but not too large). And a lot of them want to skip the paperwork when a rented or leased car is inspected after returning.
He thinks a tablet is a great device because it is more robust compared to a PDA. And because it is a real pc it is easy to communicate (wireless) with the backoffice and other software. The camera is very handy when you want to record the damage for your electronic file.
Nice to see that the video of Le Mans Damage Company which I produced was installed on the easybook and shown to customers on the fair. I also saw some photos their which I took at Le Mans.
In this video you can hear Peter Odding talking about the tablet pc and his software. Because it is in Dutch you can find English subtitles on it.

You can download the iPod video (25 mb,m4v) and the Windows Media video (77 mb, wmv, 1280×720).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This