Videoblog: Conceptronic op de CeBIT met een nieuw concept: wifiwall

Videoblog: Conceptronic op de CeBIT met een nieuw concept: wifiwall

Deel 1 van deze virtuele rondleiding heb ik al geblogd. In deze 2e video, die ook een rough cut is, zie je Kjeld Beijer een nieuw product uitleggen: wifiwall. Het is nog geen bestaand product, maar stond als testcase op de CeBIT. Klanten werd naar hun mening gevraagd naar deze oplossing om je wifi netwerk te versterken door je bestaande coaxnetwerk te gebruiken. Heel simpel eigenlijk, maar heel innovatief bedacht.
In deze video wordt uitgelegd wat het idee is en komt Pierre Gorissen er op een gegeven moment ook bij staan om zijn ideëen te laten horen. Zeker de moeite van het bekijken waard. De video duurt ongeveer 9 minuten.

 


Naar de video in YouTube.
Laat eens horen wat jij ervan vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Pierre

    Ik stond er eigenlijk alleen bij om te luisteren, maar toen jij zoveel teveel wilde gaan betalen voor de Wifi Wall kon ik niet anders dan nee schudden. Mooi product, ik vond het al stom van mezelf dat ik niet effe een foto had gemaakt, maar nu kan ik gewoon naar jouw video verwijzen. 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This