Select Page

Videoblog: Conceptronic op de CeBIT met een nieuw concept: wifiwall

Videoblog: Conceptronic op de CeBIT met een nieuw concept: wifiwall

Deel 1 van deze virtuele rondleiding heb ik al geblogd. In deze 2e video, die ook een rough cut is, zie je Kjeld Beijer een nieuw product uitleggen: wifiwall. Het is nog geen bestaand product, maar stond als testcase op de CeBIT. Klanten werd naar hun mening gevraagd naar deze oplossing om je wifi netwerk te versterken door je bestaande coaxnetwerk te gebruiken. Heel simpel eigenlijk, maar heel innovatief bedacht.
In deze video wordt uitgelegd wat het idee is en komt Pierre Gorissen er op een gegeven moment ook bij staan om zijn ideëen te laten horen. Zeker de moeite van het bekijken waard. De video duurt ongeveer 9 minuten.

 


Naar de video in YouTube.
Laat eens horen wat jij ervan vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Pierre

    Ik stond er eigenlijk alleen bij om te luisteren, maar toen jij zoveel teveel wilde gaan betalen voor de Wifi Wall kon ik niet anders dan nee schudden. Mooi product, ik vond het al stom van mezelf dat ik niet effe een foto had gemaakt, maar nu kan ik gewoon naar jouw video verwijzen. 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This