Select Page

Verkiezingsmap gemaakt in Google Maps met CommunityWalk

Iets waar ik best trots op ben is een toepassing van Google Maps die ik heb gemaakt afgelopen weekend. Met de tool CommunityWalk heb ik een verkiezingsmap gemaakt. Het aardige is dat je zelf plekken kunt zoeken en de markers die je dan zet kunt vullen met tekst en foto’s. Daarnaast kunnen er ook reacties geplaatst worden. Een legenda zorgt ervoor dat bezoekers datgene zien wat ze willen zien.
Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden met een dergelijke toepassing. Wat te denken van je klanten (met het afgenomen product of de dienst) op de kaart te zetten, je uitgevoerde projecten (met de case als tekst in de marker), je vestigingen, etc.
In ieder geval had ik al succes met die verkiezingsmap, aangezien hij genoemd werd in de uitzending van Omroep Brabant tijdens de prijsuitreiking. Leuk toch!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Welke nieuwe media zet ik in?

  Het leek me wel goed om eens een overzichtje te maken van welke nieuwe media je nu in kunt zetten voor een campagne. Ik heb dat gedaan voor een lijsttrekkerscampagne, maar dat kan natuurlijk evengoed voor een product of dienst opgaan, of voor je merk o…

  Antwoord
 2. Willem

  Ziet er mooi uit, die map!
  Wel frappant dat de eerste advertentie die je te zien krijgt via Google Ads komt van het CDA:
  “Het CDA maakt er werk van
  Zorg met ons voor een veilige omgeving! Geef je tip op: http://www.wietvrij.nl

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This