Select Page

Verkiezingsmap gemaakt in Google Maps met CommunityWalk

Iets waar ik best trots op ben is een toepassing van Google Maps die ik heb gemaakt afgelopen weekend. Met de tool CommunityWalk heb ik een verkiezingsmap gemaakt. Het aardige is dat je zelf plekken kunt zoeken en de markers die je dan zet kunt vullen met tekst en foto’s. Daarnaast kunnen er ook reacties geplaatst worden. Een legenda zorgt ervoor dat bezoekers datgene zien wat ze willen zien.
Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden met een dergelijke toepassing. Wat te denken van je klanten (met het afgenomen product of de dienst) op de kaart te zetten, je uitgevoerde projecten (met de case als tekst in de marker), je vestigingen, etc.
In ieder geval had ik al succes met die verkiezingsmap, aangezien hij genoemd werd in de uitzending van Omroep Brabant tijdens de prijsuitreiking. Leuk toch!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Welke nieuwe media zet ik in?

  Het leek me wel goed om eens een overzichtje te maken van welke nieuwe media je nu in kunt zetten voor een campagne. Ik heb dat gedaan voor een lijsttrekkerscampagne, maar dat kan natuurlijk evengoed voor een product of dienst opgaan, of voor je merk o…

  Antwoord
 2. Willem

  Ziet er mooi uit, die map!
  Wel frappant dat de eerste advertentie die je te zien krijgt via Google Ads komt van het CDA:
  “Het CDA maakt er werk van
  Zorg met ons voor een veilige omgeving! Geef je tip op: http://www.wietvrij.nl

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This