Select Page

Mijn presentatie bij Microsoft IT Academy over nieuwe media

Vandaag was ik te gast bij Microsoft IT Academy. Uitgenodigd door NewLevel.nl. Deelnemers waren mensen uit het onderwijs, namelijk van ROCs en Hogescholen. Ik had zo ongeveer 80 deelnemers en begreep van de organisatie dat er op mijn sessie de meeste inschrijvingen waren binnengekomen. Wow, ik was aangenaam verrast.
Leuk ook dat Willem Karssenberg van de weblog Trendmatcher er was. Hij heeft het geheel opgenomen met zijn iPod en foto’s gemaakt. Ik ben benieuwd naar zijn verslag.
Het verhaal dat ik hield ging, hoe kan het ook anders smile_regular, nieuwe media. Maar dan niet over de techniek op zich, maar over de link met de veranderende samenleving.
Het was fijn om de presentatie te geven en ik zag aan de gezichten van de toehoorders veel tekenen van herkenning.
De presentatie vind je hieronder.

De link naar de presentatie in Slideshare.
Voor de liefhebbers staat hier ook de presentatie als pdf file om te downloaden.
Mocht je van mijn diensten gebruik willen maken, hetzij voor het geven van een dergelijke presentatie of het opzetten van weblogs e.d. neem dan gerust contact met me op.

Update: Willem heeft ondertussen een reactie geschreven en flink wat foto’s gemaakt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This