Select Page

Mijn presentatie bij Microsoft IT Academy over nieuwe media

Vandaag was ik te gast bij Microsoft IT Academy. Uitgenodigd door NewLevel.nl. Deelnemers waren mensen uit het onderwijs, namelijk van ROCs en Hogescholen. Ik had zo ongeveer 80 deelnemers en begreep van de organisatie dat er op mijn sessie de meeste inschrijvingen waren binnengekomen. Wow, ik was aangenaam verrast.
Leuk ook dat Willem Karssenberg van de weblog Trendmatcher er was. Hij heeft het geheel opgenomen met zijn iPod en foto’s gemaakt. Ik ben benieuwd naar zijn verslag.
Het verhaal dat ik hield ging, hoe kan het ook anders smile_regular, nieuwe media. Maar dan niet over de techniek op zich, maar over de link met de veranderende samenleving.
Het was fijn om de presentatie te geven en ik zag aan de gezichten van de toehoorders veel tekenen van herkenning.
De presentatie vind je hieronder.

De link naar de presentatie in Slideshare.
Voor de liefhebbers staat hier ook de presentatie als pdf file om te downloaden.
Mocht je van mijn diensten gebruik willen maken, hetzij voor het geven van een dergelijke presentatie of het opzetten van weblogs e.d. neem dan gerust contact met me op.

Update: Willem heeft ondertussen een reactie geschreven en flink wat foto’s gemaakt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This