Select Page

Welkom nieuwe webfeed abonnees!

Mijn webfeed Wow! Jullie weten me te vinden zeg. Had ik begin januari nog 390 webfeed abonnees en was het hoogste aantal abonnees 466 op 30 januari, nu zie ik ineens 483 abonnees sinds gisteren. Ik word er stil van. Hopelijk vinden jullie hier wat je zoekt. Schroom in ieder geval niet om je reacties achter te laten. Ik stel dat bijzonder op prijs. Maar gewoon meelezen mag natuurlijk ook. Wat je wilt. Ik heet jullie in ieder geval welkom! Fijn dat je er bent.
Op mijn pagina met alle webfeeds bij elkaar vind je ook mijn webfeeds per categorie, van mijn foto’s, video’s, online archieven etc.
Als je meer over mijn achtergrond wilt weten, dan kun je dat op mijn About pagina vinden. Trouwens, aan de zijkant vind je onde My Context, allerlei min of meer handige zaken. Neus er eens rond. En als je mijn Archieven per categorie, per maand of van mijn online archieven of andere blog eens wilt bekijken kun je dat doen op mijn archief pagina. Die link vind je ook aan de zijkant boven de uitklapmenu’s van de categorieën en maanden.
Nou, welkom hier in ieder geval en laten we er samen een prachtige experience van maken!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This