Select Page

Prachtige video over de geschiedenis van de PC in YouTube en Google!

Mooooiiii!!!
Via Marketingfacts.nl kwam ik bij deze film: Pirates of Silicon Valley. Iedereen en alles in de geschiedenis van de personal computer komt voorbij.
Een echte aanrader!. Duurt wel meer dan 1 1/2 uur.

De links naar Google Video en YouTube (10 aparte video’s).

Wat een prachtige video om het tijdsbeeld te zien en te begrijpen hoe het allemaal is gegaan!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Jan-Rutger Schrader

  Nog een supertip:
  Triumph of the Nerds van Robert X. Cringely.
  Niet een geromantiseerde film, zoals Pirates, maar een echte documentaire, met interviews met alle spelers, zoals Jobs, Wozniak, Gates, en vele anderen. Door Robert Cringely, DE Silicon Valley roddelkoning en geschiedsschrijver.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Jan-Rutger,
  bedankt voor de tip! Ik zag dat ie ook in YouTube staat.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This