Select Page

Muzikaal behang voor je blog met sonific songspots

Mooi! Je kunt nu je blog (en andere websites) opleuken met een stuk muziek. Dat kan met sonific. Gewoon een accountje aanmaken, je genre of artiest kiezen, je blogplatform selecteren, wat code plakken op een pagina en klaar is ie. Als je het in werking wil zien of liever horen dan moet je even naar deze pagina springen. Je ziet dan het playertje. Dat begint automatisch te spelen, maar geen nood je kunt hem afzetten.
Je zou dus op elke aparte pagina een andere deun kunnen zetten. Er zijn er al heel wat die het gebruiken. Meer weten? De FAQ pagina brengt uitkomst.
Wat vind je? Is dit leuk?

Update: automatisch afspelen staat nu uit. Ik werd er zelf gestoord van 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Marc

  O o, even ingrijpen en Hans back to KISS sturen 🙂
  Nee hoor, baas over je eigen blog. Ikzelf zou het nooit gebruiken omdat ik denk dat het bezoekers wegjaagt. Althans, als ik naar mezelf kijk dan vind ik een site bezoeken waar ongevraagd muziek begint te spelen niet prettig. En dat is heel netjes uitgedrukt.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Marc, da’s toevallig. Ik zet net het automatisch afspelen af. Ik werd er zelf niet goed van 😉
  Bedankt voor je reactie. Tja , KISS….Ik vind die tooltjes toch wel leuk moet ik zeggen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This