Select Page

Muzikaal behang voor je blog met sonific songspots

Mooi! Je kunt nu je blog (en andere websites) opleuken met een stuk muziek. Dat kan met sonific. Gewoon een accountje aanmaken, je genre of artiest kiezen, je blogplatform selecteren, wat code plakken op een pagina en klaar is ie. Als je het in werking wil zien of liever horen dan moet je even naar deze pagina springen. Je ziet dan het playertje. Dat begint automatisch te spelen, maar geen nood je kunt hem afzetten.
Je zou dus op elke aparte pagina een andere deun kunnen zetten. Er zijn er al heel wat die het gebruiken. Meer weten? De FAQ pagina brengt uitkomst.
Wat vind je? Is dit leuk?

Update: automatisch afspelen staat nu uit. Ik werd er zelf gestoord van 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marc

  O o, even ingrijpen en Hans back to KISS sturen 🙂
  Nee hoor, baas over je eigen blog. Ikzelf zou het nooit gebruiken omdat ik denk dat het bezoekers wegjaagt. Althans, als ik naar mezelf kijk dan vind ik een site bezoeken waar ongevraagd muziek begint te spelen niet prettig. En dat is heel netjes uitgedrukt.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Marc, da’s toevallig. Ik zet net het automatisch afspelen af. Ik werd er zelf niet goed van 😉
  Bedankt voor je reactie. Tja , KISS….Ik vind die tooltjes toch wel leuk moet ik zeggen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This