Select Page

Le Web 3: mijn hotel en reis

Hotel
Voor wie er wat aan heeft. Ik verblijf in Porte de Versailles Hotel. Net hotel met zeer redelijke prijs (111 euro incl. ontbijt), wi-fi op de kamer (17 euro voor 24 uur) en de mogelijkheid om de kamer wat langer te gebruiken in plaats van ‘s ochtends voor 10 uur uit te moeten checken. Dat is wel handig aangezien ik pas ‘s woensdag in de avond terug kan. Zo kan ik dus op woensdag daar werken. Daarvoor betaalde ik wel een toeslag van 33 euro.
Lees wat beoordelingen van gasten. Lijkt een eenvoudig hotel met wat kleine kamers, maar dat lijkt me geen probleem aangezien ik daar toch niet zoveel zal zijn als je het programma van de conferentie ziet.

Reisschema
Ik ga ‘s zondag in de ochtend met de Thalys vanuit Schiphol naar Parijs (ik kon een kaartje over nemen voor een mooie prijs van Ton Zijp van About:blank) en blijf dan tot ‘s woensdag ‘s avonds. De Thalys vertrekt dan namelijk rond 19.00 uur. Ik ben dan rond 23.00 uur weer op Schiphol.
Lijkt me een leuke ervaring met die Thalys. Heb ik nog niet meegereisd. Zal denk ik zeker heel comfortabel reizen zijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Ha Michiel, dat is een idee! Eens naar kijken. Hoef ik denk ook niet zo vroeg weg.
    Geweldig toch zo’n netwerk! Gratis reisadvies 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This