Select Page

Le Web 3: mijn hotel en reis

Hotel
Voor wie er wat aan heeft. Ik verblijf in Porte de Versailles Hotel. Net hotel met zeer redelijke prijs (111 euro incl. ontbijt), wi-fi op de kamer (17 euro voor 24 uur) en de mogelijkheid om de kamer wat langer te gebruiken in plaats van ‘s ochtends voor 10 uur uit te moeten checken. Dat is wel handig aangezien ik pas ‘s woensdag in de avond terug kan. Zo kan ik dus op woensdag daar werken. Daarvoor betaalde ik wel een toeslag van 33 euro.
Lees wat beoordelingen van gasten. Lijkt een eenvoudig hotel met wat kleine kamers, maar dat lijkt me geen probleem aangezien ik daar toch niet zoveel zal zijn als je het programma van de conferentie ziet.

Reisschema
Ik ga ‘s zondag in de ochtend met de Thalys vanuit Schiphol naar Parijs (ik kon een kaartje over nemen voor een mooie prijs van Ton Zijp van About:blank) en blijf dan tot ‘s woensdag ‘s avonds. De Thalys vertrekt dan namelijk rond 19.00 uur. Ik ben dan rond 23.00 uur weer op Schiphol.
Lijkt me een leuke ervaring met die Thalys. Heb ik nog niet meegereisd. Zal denk ik zeker heel comfortabel reizen zijn.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Ha Michiel, dat is een idee! Eens naar kijken. Hoef ik denk ook niet zo vroeg weg.
    Geweldig toch zo’n netwerk! Gratis reisadvies 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This