Select Page

Het Nieuw Leren in Organisaties

Seminar Nieuw Leren
Ja, daar ga ik naar toe. Naar het seminar Nieuw Leren dat Proven Partners 29 november organiseert. Het gaat over de nieuwe beleveniswereld van de nieuwe generatie medewerkers in onze bedrijven.

Nieuw Leren
Want leren is niet meer wat het is geweest. Nee, geen schoolbanken meer, niet alleen boeken. Maar een nieuwe manier van omgaan met de stortvloed aan informatie en interactie. Online en offline. Hoe doet die nieuwe generatie dat?
Iemand die daar veel van weet is professor Wim Veen van de TU Delft. Hij komt daar een presentatie over houden en leidt de discussie met enkele representanten van die nieuwe generatie.
Dat belooft een interessante middag te worden. En natuurlijk zal ik daar hier weer verslag van doen.

Kijk ook eens hieronder deze posting naar de relevante andere berichten over dit onderwerp. Mijn mindmap zit er ook bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Uitgenodigd bij Chris Anderson

    Ha dat is mooi! Ik ben uitgenodigd (als pers) op het Marketing3 congres op 29 november a.s. Prachtig! Kan ik Chris Anderson’s (hoofdredacteur Wired) uitleg over The Long Tail horen. Dit is de introductietekst van het congres over zijn presentatie …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This