Select Page

Het Nieuw Leren in Organisaties

Seminar Nieuw Leren
Ja, daar ga ik naar toe. Naar het seminar Nieuw Leren dat Proven Partners 29 november organiseert. Het gaat over de nieuwe beleveniswereld van de nieuwe generatie medewerkers in onze bedrijven.

Nieuw Leren
Want leren is niet meer wat het is geweest. Nee, geen schoolbanken meer, niet alleen boeken. Maar een nieuwe manier van omgaan met de stortvloed aan informatie en interactie. Online en offline. Hoe doet die nieuwe generatie dat?
Iemand die daar veel van weet is professor Wim Veen van de TU Delft. Hij komt daar een presentatie over houden en leidt de discussie met enkele representanten van die nieuwe generatie.
Dat belooft een interessante middag te worden. En natuurlijk zal ik daar hier weer verslag van doen.

Kijk ook eens hieronder deze posting naar de relevante andere berichten over dit onderwerp. Mijn mindmap zit er ook bij.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Uitgenodigd bij Chris Anderson

    Ha dat is mooi! Ik ben uitgenodigd (als pers) op het Marketing3 congres op 29 november a.s. Prachtig! Kan ik Chris Anderson’s (hoofdredacteur Wired) uitleg over The Long Tail horen. Dit is de introductietekst van het congres over zijn presentatie …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This