Select Page

Stukkie voor Henk Jan klaar

Henk Jan van Highprofile vroeg me een stukkie te schrijven voor zijn Site Guide magazine. Gelijk maar even in de pen geklommen en 263 woorden op papier laten lopen. Tja, 63 woorden teveel. Dus effe wat schrappen en schrapen en 193 woorden zeggen ook wat ik bedoel.
Tzt wordt het gepubliceerd en zo. Met foto’s erbij. Mooi, de week is weer begonnen.
Oh ja en andere bloggers gaan ook een stukkie schrijven voor HJ: frank van frankwatching, frank van frank-ly en jeroen van adfoblog. En volgens mij wordt marco van marketingfacts geïnterviewd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Ha Fred, iedere blogger heeft een thema gekregen. Voor mij gaat het over de kracht van de consument

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This