Select Page

Gastcolleges Nieuwe Media op Orion College

Mooi! Na een heel inspirerend gesprek met Kitty Janssen (zij schreef al eens een stukje over het Orion College op deze weblog) en John Boekaert van het Orion College ben ik gevraagd om een 6-tal gastcolleges te komen geven in februari en maart 2007. (De kalender van het college is al aardig gevuld.) Dit in het kader van de lessen Nederlands. Ik zal dan het thema Nieuwe Media gaan behandelen. Nou ja behandelen. Ik ga met de jongelui daar lekker aan de slag met het maken van weblogs, podcast, videologs e.d.
Ook zal ik een Studium General middag verzorgen waarin de leerlingen, ouders en andere belangestellenden rondom het Orion College bij elkaar komen rondom een thema. Dat zal in mijn geval dan ook over Nieuwe Media gaan.
Ik werd door Kitty uitgenodigd om een introductie te schrijven voor de leerlingen voor in hun kalender. Nou dit is het resultaat.

Introductie gastlessen downloaden (pdf)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  Mooie voorbeelden van nieuwe media in het onderwijs

  Pratijkvoorbeelden van nieuwe meda in het onderwijsVia het online archief in del.icio.us van een vriendin van me kwam ik prachtige voorbeelden tegen hoe je nieuwe media in het onderwijs kunt inzetten. Apple heeft daar namelijk veel informatie over…

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Studium Generale Orion College: wow!

  Gisteren had ik een afsluitende Studium Generale op het Orion College (die trouwens ook een weblog heeft) in het kader van de lessen nieuwe media waarin ik met de leerlingen aan het webloggen ben geweest. De leerlingen (klas 1 havo/atheneum) mocht…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This