Select Page

Maak jezelf doorvertelbaar

Een stuk naar mijn hart en o zo waar. Dat is de posting van Sanne van vandaag: De kracht van ‘gratis’; maak jezelf doorvertelbaar.
Ze baseert zich op het boek van Seth Godin: Flipping the Funnel.

“Geef je fans de mogelijkheid om van zich te laten horen,
maak jezelf doorvertelbaar!
Maak vrienden van vreemden
maak klanten van vrienden
…en doe dan het belangrijkste:
maak verkopers van je klanten!”

Ze gaat in op het fenomeen gratis weggeven. Geef je dan niet teveel weg? En ze zegt daarop:

“Het weggeven van een klein beetje van jouw dienst doet je kwaliteit, je expertise, je ervaring, je persoonlijkheid geen recht, is fragmentarisch en geeft alsnog geen goed beeld van de meerwaarde van het geheel. Hoe meer je weggeeft, hoe beter het beeld van jezelf wordt dat je neerzet. Hoe beter mensen je leren kennen, hoe makkelijker je het voor ze maakt om over jou te praten. Hoe beter ze je leren kennen, hoe liever ze je nóg beter willen leren kennen.”

Wow! Wat mooi gezegd. Ze eindigt met:

“…als iedereen gaat zitten wachten op geld, voordat hij in beweging komt, zal er erg weinig ten positieve veranderen.”

Een topposting Sanne. En zie maar hier, je bent doorvertelbaar.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This