Jawel: 2 jaar!

 Ik dacht er vorige week nog aan. 26 september 2 jaar geleden ontdekte ik TypePad. Vandaag zou ik het haast weer vergeten zijn.

Nou ja, zo belangrijk is het ook niet. Maar toch. Hans on Experience, toen nog Experience bestaat vandaag 2 jaar!

Leuk om zo de berichten van die eerste week weer eens terug te lezen 😉

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Gefeliciteerd met deze 2e verjaardag!
  Je gaat toch nog wel effe door hè?

  Antwoord
 2. Andre le Fevre

  Hiep hiep hiep hoera! Hans van harte gefeliciteerd. Ga zo door. Ik kan nog veel (heel veel!) van je leren (en genieten).

  Antwoord
 3. Pierre

  Gefeliciteerd!
  Eigenlijk schandalig dat we elkaar in die twee jaar al zo vaak online gezien, gehoord en gesproken hebben, maar nog nooit in levende lijve elkaar de hand geschud hebben. 🙂

  Antwoord
 4. martijn aslander

  Gefeliciteerd!
  Ben trouw lezer!
  (ik begrijp niet alles waarover je blogt, maar wordt er wel erg blij van!)
  Groet!
  martijn

  Antwoord
 5. Roy van de Veerdonk

  Hoi Hans,
  Van harte. Je bent de paden voor meerderen van onze organisatie aan het vrij maken. Als een aanstekelijk virus infecteer je ons…. Dank daarvoor. Zit overigens met mijn Paceblade op schoot te kijken op verschillende logs. Gaat prima zo :-)!
  Tot binnenkort..
  Roy

  Antwoord
 6. Willem

  Op naar je eerste lustrum!
  Hoe zal de (web)wereld er dan uitzien?
  We zijn erbij en gaan het meemaken…

  Antwoord
 7. Hans Mestrum

  Beste mensen, bedankt voor jullie aardige reacties. Ik zal nog wel een tijdje door gaan met het spotten van nieuwe ontwikkelingen, kijken of ik daar iets mee wil of kan en jullie er deelgenoot van maken. Want ik vind het heerlijk om te doen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This