Select Page

Wow wat een gastbloggers bij Henk Jan op High Profile blog

Kijk kijk, ineens verschijnen er berichten van allerlei mensen als gastblogger op HighProfile Blog. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Ik zie nu 10 bloggers.
Mooi man. En Henk Jan zegt:

“Het is een weblog voor door en over de eventbranche. Dat laat ik in mijn categorieën naar voren komen.”

Ja zo net toen we even zaten te Google-talken. Met die categorieën bedoelt hij dat je daaraan kunt zien wie het schrijft, dus bijvoorbeeld: Door Rob Captijn. Mooie vondst inderdaad. En als je dan toch op die blog zit, kun je ook even de stukjes lezen van al die gastbloggers. Echt om te smullen! Dat is pas bloggen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Highprofile.nl nu ook met weblog: mooi gedaan Henk Jan

     Kijk, kijk, die Henk Jan heeft het toch maar mooi voor elkaar. Enkele jaren geleden kwamen we in contact en liet ik hem zien wat webloggen was. Daarna was hij verkocht. Hij ging helemaal op in de blogosphere en zag…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This