Select Page

John Gray’s presentatie over globalisering tijdens ViNT symposium

Zoals in de vorige posting aangekondigd, zet ik hier even de audio van de presentatie van John Gray neer die hij hield tijdens het ViNT symposium. Hij laat ons zien dat we niet alleen moeten kijken naar de technische aspecten van globalisering, maar vooral ook naar andere aspecten, zoals culturele aspecten en aspecten van milieu (klimaatveranderingen) en energie. Deze zullen een hele grote invloed hebben op het verdere verloop van globalisering. Hij zegt dat we de negatieve gevolgen van globalisering niet zo maar even fixen. Globalisering heeft grote negatieve gevolgen.

Klik op de play knop van het spelertje of download de file door op het pod-icoontje te klikken.

Podcast John Gray tijdens ViNT symposium over globalisering (18.8 mb, 45 min, mp3)

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This