Select Page

Zoekmachine optimalisatie

Mooi spul voor wie geinteresseerd is in Zoekmachine optimalisatie. Hier de tips van Ruben Timmermans (klik op zijn naam om meer te lezen):

1. Keywords zijn de basis
2. Ga uit van een thema
3. Link erop los

4. Aanmelden, aanmelden, aanmelden
5. Volledige en volle feeds
6. Interne linkstructuur: achieven, categorieëen of tags
7. Draai de titel om
8. Menselijk leesbare URL’s.

Hij heeft deze tips gebaseerd op die van Stephan Spencer,  en op zijn hele interessante presentatie (ppt, 50 slides!).

Hhmm, moet mijn tagcloud toch weer terug op de homepage?

(Via MarketingFacts.nl)

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Ruben Timmerman

  Thanks voor de link, Hans! Ik heet echter Timmerman zonder s aan het eind. Marco heeft hier al maanden moeite mee, hij schrijft vaak zelfs verschillende versies binnen dezelfde alinea 😉
  En van mij hoeft je tagcloud niet terug (vind ze meestal ook behoorlijk nutteloos voor gebruikers), als maar wel de gerelateerde tags en posts direct gelinked worden vanuit elke post. Dan is je link structuur ook erg sterk, daar gaat het vooral om 🙂

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Ruben, excuses. Direct veranderd. Die tag-functie zit (nog) niet in TypePad, of zie jij mogelijkheden om dat te doen?

  Antwoord
 3. oomph

  Weblog optimaliseren voor zoekmachines.

  Via het weblog van Hans Mestrum werd ik gewezen op een artikel van Ruben Timmerman over het optimaliseren van de weblog voor zoekmachines. Er staan enórm goede tips in, gebaseerd op een presentatie van Stephan Spencer. Op de site van

  Antwoord
 4. Ruben Timmerman

  Mmmmm, moet toegeven dat ik echt helemaal niks van typepad weet, ben een echte WP adept, sorry 🙂

  Antwoord
 5. oomph

  Weblog optimaliseren voor zoekmachines.

  Via het weblog van Hans Mestrum werd ik gewezen op een artikel van Ruben Timmerman over het optimaliseren van de weblog voor zoekmachines. Er staan enórm goede tips in, gebaseerd op een presentatie van Stephan Spencer. Op de site van

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This