Er komen interessante bijdrages aan over de wending!

Leuk, vanochtend plaatste ik een oproep om te reageren op het fenomeen ‘Wending’. Gelijk kreeg ik contact met twee mensen die praktische voorbeelden en hun ervaringen willen doorgeven over het fenomeen wenden. Zo zal Kitty Janssen van Orion College als gastauteur een posting maken op deze weblog. Zij is Rector van het Orion College. Dat is dus een mooi voorbeeld uit het onderwijs. Als je je alvast wil verdiepen in wat het Orion College doet, dan kun je hun persberichten lezen.
Verder belde Martijn Aslander me. Hij wilde het liefst een audio bijdrage leveren. Dus met hem ga ik een podcastinterview doen op korte termijn. Hij heeft diverse mensen gesproken die op het event ‘Klaar om te wenden’ waren en heeft zich een beeld kunnen vormen van wat men vindt. En natuurlijk is het prachtig om te horen wat zo’n inspirerend persoon als Martijn nu zelf vindt. Wil je meer inspiratie? Dan moet je zeker zijn website eens even bezoeken.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This