Naked conversations: that’s different talk guys!

I just received the book Naked Conversations from Robert Scoble and Shel Israel and started reading. Wow! That’s good stuff. The first twenty pages are an inside view of Microsoft’s transformation and the influence of blogs in this process.
It is as if you are reading a blog. Great style of writing or better say: conversation. It is a kind of informal writing style which I like very much. Not the normal kind of business talk, no, that’s passion, writing from the heart. Well that’s for now,  I want to read some more now. Can’t wait! Hoopla, posting and back to the book.

—> Naked conversations: the blog
—> Naked conversations: the book

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Sofie

  Hai Hans
  Cool site – amazing what you come across when searching on Google… forgive my ignorance, but could you please advise how to translate your blogs to English?
  Doei
  Sofie

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hi Sofie, great to see you here. Thanks that you like my blog. I saw that you were searching on ‘Hans’. Yes that my sirname.
  Now back to your question. I have a categorie with english postings. Just pick and choose that categorie in the right sidebar in Archives per category. For translation you could use (although it is a bit of strange english, it will do): http://www.worldlingo.com/en/websites/url_translator.html
  You could also try: http://babelfish.altavista.com/
  Although it was not working when I tried it.
  For just the text to opy and past for translation try this:
  http://dictionary.reference.com/translate/text.html
  Or: http://www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=Dutch&to=English

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This