Select Page

Aangekomen in Parijs

Ja hoor ik ben in Parijs. Na een treinreis van Boxtel naar Schiphol, daarna met het vliegtuig naar vliegveld Charles de Gaulle en tot slot met de taxi naar het hotel.
Het hotel zelf heeft geen wifi. Provider problemen zeggen ze. Echter toch maar even mijn wifi kaartje er in en wat blijkt via een Meteor network en mijn creditcard kan ik toch online. Fijn! Even internetten 😉
Ik heb al even een video podcastje gemaakt die ik wellicht ook nog online zet. Moet even kijken of ik het op de juist manier kan converteren. Dus wellicht zo meteen meer.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This