Select Page

2. Les Blogs: Mijn eerste foto’s

De eerste foto’s staan ook online. Je kunt ze ook onder de Flickr tag lesblogs vinden.
Alle postings die bijna realtime verschijnen (van alle deelnemers) kun je vinden door op onderstaande tag van Technorati te klikken.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. anne-marie cotton

    Zo te zien was je er wel vroeg bij! Ik volg vanuit Gent wat er in Parijs verteld wordt. Ik lees dan ook graag jouw commentaar op de inhouden… Anne-Marie

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Hoi anne-marie, leuk dat je er al bij bent. Ik hoor ook graag van jou wat je ervan vindt. Ik probeer wat in mijn blogs te krijgen tijdens de hectiek hier. Zeer enerverend weer!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This