Select Page

2. Les Blogs: Mijn eerste foto’s

De eerste foto’s staan ook online. Je kunt ze ook onder de Flickr tag lesblogs vinden.
Alle postings die bijna realtime verschijnen (van alle deelnemers) kun je vinden door op onderstaande tag van Technorati te klikken.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. anne-marie cotton

    Zo te zien was je er wel vroeg bij! Ik volg vanuit Gent wat er in Parijs verteld wordt. Ik lees dan ook graag jouw commentaar op de inhouden… Anne-Marie

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Hoi anne-marie, leuk dat je er al bij bent. Ik hoor ook graag van jou wat je ervan vindt. Ik probeer wat in mijn blogs te krijgen tijdens de hectiek hier. Zeer enerverend weer!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This