Select Page

Liveloggen vandaag?

Liveloggen vandaag? Zou kunnen. Zit vanochtend bij het seminar Meer doen met minder over Outsourcing.
Vanmiddag zit ik bij Den Haag Telecom over trends in telecom en media. Subtitel: de strijd om de klant.
In beide lokaties is wifi voorhanden en ik heb mijn Tulip notebook bij, dus…….wie weet komen we in de lucht. Ook zal ik foto’s uploaden en in mijn foto-archief publiceren gedurende dag. Tenminste als alles goed gaat en het niet teveel gedoe is.
Dus kijk regelmatig hier. Ik zal straks een posting aanmaken die ik dan regelmatig zal updaten qua inhoud en tijdstip.
Tot straks.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Interdependent Thoughts

  Den Haag Telecom

  Vanmiddag ben ik te gast bij de achtste Business Meeting Den Haag Telecom. De bijeenkomst belooft druk te worden. Niet aanwezig? Er is een live video stream vanaf 15:30-18:00. Hans Mestrum is er ook, en overweegt een poging te live…

  Antwoord
 2. Interdependent Thoughts

  Den Haag Telecom

  Vanmiddag ben ik te gast bij de achtste Business Meeting Den Haag Telecom. De bijeenkomst belooft druk te worden. Niet aanwezig? Er is een live video stream vanaf 15:30-18:00. Hans Mestrum is er ook, en overweegt een poging te live…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This