Select Page

Podcasts populair bij 45+

Ben jij ouder dan 45? Dan hoor je wellicht tot de groep die podcasts interessant vindt. Tenminste dat blijkt uit een onderzoek onder 8000 amerikanen van CLX. Podcasting is populair bij 21% van de leeftijdsgroep boven 45. Dit in tegenstelling tot 13% van de ondervraagden in de leeftijdscategorie van 15 tot 24 jaar. Toch opmerkelijk dat het de baby-boomers zijn en niet de jeugd die podcasting interessant vinden. Ik hoor ook tot die leeftijdscategorie en luister inderdaad naar podcasts. Maar zijn de webloggers niet ‘besmet’? Ofwel zou die doelgroep meer gebruik maken van podcasts? Ik denk het wel. Is er trouwens iets bekend over de verdeling van webloggers naar leeftijd? Zou me niet verbazen als dat dezelfde verhouding is.
Overigens 15% van de ondervraagden heeft wel eens naar podcasts geluisterd.
Vinden jullie dat niet weinig? Had je ook een dergelijke uitslag verwacht?

via Micropersuasion

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This