Select Page

Podcasts populair bij 45+

Ben jij ouder dan 45? Dan hoor je wellicht tot de groep die podcasts interessant vindt. Tenminste dat blijkt uit een onderzoek onder 8000 amerikanen van CLX. Podcasting is populair bij 21% van de leeftijdsgroep boven 45. Dit in tegenstelling tot 13% van de ondervraagden in de leeftijdscategorie van 15 tot 24 jaar. Toch opmerkelijk dat het de baby-boomers zijn en niet de jeugd die podcasting interessant vinden. Ik hoor ook tot die leeftijdscategorie en luister inderdaad naar podcasts. Maar zijn de webloggers niet ‘besmet’? Ofwel zou die doelgroep meer gebruik maken van podcasts? Ik denk het wel. Is er trouwens iets bekend over de verdeling van webloggers naar leeftijd? Zou me niet verbazen als dat dezelfde verhouding is.
Overigens 15% van de ondervraagden heeft wel eens naar podcasts geluisterd.
Vinden jullie dat niet weinig? Had je ook een dergelijke uitslag verwacht?

via Micropersuasion

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This