Select Page

Naar Philips HomeLab

Hé da’s interessant! Krijg zojuist een uitnodiging van ECEE om deel te nemen 23 september aan een bezoek aan Philips HomeLab. Daar zullen we het homelab gaan bekijken en een korte introductie krijgen in Ambient Technologies.

"What is HomeLab?            

Philips HomeLab looks and feels like a regular home with modern furniture in every room, Van Gogh prints on the walls, and even a fully stocked kitchen. While no one lives at Philips HomeLab, temporary “residents” can stay at the facility for anywhere from
24 hours to two weeks, depending on the type of research being conducted. During their residence, individuals or families will go about life as usual, while interacting with the new technologies Philips has installed in the facility.

The prototypes range from electronics that recognize your voice and movement to digital displays within the bathroom mirror to new “toys” that help will children expand their creativity.

Philips researchers will carefully watch how their tenants are
living with these technologies 24 hours a day through tiny cameras, microphones and two-way mirrors that are hidden unobtrusively throughout HomeLab. According to the scientists who developed Philips HomeLab, being able to study people in their natural home environment for long stretches of time will
help them to develop better products, faster. It gives them a true sense of how people are interacting with technology beyond the initial “newness” euphoria, and the test subjects act naturally because they are in a comfortable home setting—not a stuffy laboratory."

Razend interessant. Ik zal er uiteraard verslag van doen hier.

Update: link naar ECEE aangepast. Dank je Erik.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Erik van Roekel

    Hans even in de ECEE-link een extra W toevoegen aan begin. De link werkt nu niet.
    Ik ben erg benieuwd naar je verslag aan het Homelab.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This