Select Page

Google News met RSS feeds

Google News nu met RSS feeds. Dat ziet er goed uit! Ik heb eens een zoekopdracht uitgevoerd in het nieuws van Microsoft en krijg dan ook een RSS en Atom feed. Handig dus als je op de hoogte wilt blijven van bepaald nieuws. Het toevoegen in feeddemon ging de eerste keer mis met autodiscovery, maar handmatig lukte het wel. Daarna nog eens geprobeerd en toen lukte het met autodiscovery ook. De feed wordt als Google Search toegevoegd.

Thanks Miel voor de tip.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Erik van Roekel

    Hans, iets vaker de RSS-feed van Marketingfacts lezen. Had je Miel kunnen tippen om 2 uur vanmiddag 😉

    Antwoord
  2. Hans on Experience

    Miel had het nieuws om 13.29 u al en stuurde me een mailtje. Je ziet maar weer dat dat kennelijk toch meer aandacht krijg (bij mij tenminste) dan een RSS feed. Alhoewel ik niet bedolven wil worden onder de mail. Blijft moeilijk om een balans te vinden tussen mail en RSS. Maar ik ben blij dat jij nu 3 uur later mijn feed leest 😉

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This