Vanavond naar Seth Godin!

Seth_godinIk kondigde het al eerder aan, maar vanavond is het dan zover. Seth Godin is in Nederland en zal voor een select gezelschap (nou ja 400 man) een presentatie houden. Niet iedereen kan er bij zijn. De organisatie (212amsterdam) heeft moeten loten. Ik prijs me dus gelukkig dat ik er bij kan zijn. Maar wie is nu Seth Godin? Even wat opgezocht. Dus hier wat meer informatie:

1. mijn eigen weblog
2. de technorati tag (jawel) Seth Godin en de technorati search
3. In Furl
4. In del.icio.us
5. Foto’s in Flickr (jawel een tag!) en Buzznet
6. de google search
7. de boeken volgens goolge print
8. feedster search
9. trendanalyse en search van BlogPulse
10. trendmap
11. de blog van Seth
12. Mooi overzichtsartikel op MarketingFacts

Kortom: als je in zoveel bronnen voor komt, er wordt zoveel over je geschreven, je schrijft zelf ook het nodig aan boeken en je hoort tot de A-list van weblogs  met meer dan 2000 links naar je blogje, dan is het duidelijk dat hier iemand aan het woord komt vanavond die tot de belangrijkste en invloedrijkste marketeers van dit moment!

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This