Select Page

Vanavond naar Seth Godin!

Seth_godinIk kondigde het al eerder aan, maar vanavond is het dan zover. Seth Godin is in Nederland en zal voor een select gezelschap (nou ja 400 man) een presentatie houden. Niet iedereen kan er bij zijn. De organisatie (212amsterdam) heeft moeten loten. Ik prijs me dus gelukkig dat ik er bij kan zijn. Maar wie is nu Seth Godin? Even wat opgezocht. Dus hier wat meer informatie:

1. mijn eigen weblog
2. de technorati tag (jawel) Seth Godin en de technorati search
3. In Furl
4. In del.icio.us
5. Foto’s in Flickr (jawel een tag!) en Buzznet
6. de google search
7. de boeken volgens goolge print
8. feedster search
9. trendanalyse en search van BlogPulse
10. trendmap
11. de blog van Seth
12. Mooi overzichtsartikel op MarketingFacts

Kortom: als je in zoveel bronnen voor komt, er wordt zoveel over je geschreven, je schrijft zelf ook het nodig aan boeken en je hoort tot de A-list van weblogs  met meer dan 2000 links naar je blogje, dan is het duidelijk dat hier iemand aan het woord komt vanavond die tot de belangrijkste en invloedrijkste marketeers van dit moment!

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This