Select Page

Chris zal ook cursus gaan geven in Amsterdam

NewlevellearningVandaag is er een persbericht uitgegeven door  NewLevel.nl. Onze gastblogger Chris die met een experiment in de klas bezig is, werkt daar. De strekking van het persbericht is als volgt.

“NEWLEVEL KOMT NAAR AMSTERDAM

AMBITIEUS OPLEIDINGSINSTITUUT VAN TULIP COMPUTERS N.V. BIEDT OPLEIDINGSFACILITEITEN IN AMSTERDAM AAN

Hedel, 8 juni 2005

NewLevel.nl (NewLevel) zet de volgende stap in de uitbreiding van haar activiteiten. Door het lokaal aanbieden van opleidingsfaciliteiten in Amsterdam is NewLevel beter in staat te voldoen aan de vraag van haar klanten.

Het opleidingsinstituut van Tulip Computers N.V. (Tulip Computers) wil hiermee zijn strategische ambitie gestalte geven. NewLevel wil van regionale opleider groeien naar een Top 5 speler met landelijke dekking in Nederland.

NewLevel is vooral onderscheidend door het aanbieden van maatwerkoplossingen met als focus competentieontwikkeling binnen organisaties.

Daarnaast speelt NewLevel in op de vraag van haar klanten naar ‘open rooster trainingen’. Dit trainingsaanbod bestaat voornamelijk uit Microsoft, Novell, SUSE Linux, Citrix en CISCO trainingen.

Certificering

NewLevel is er trots op dat zij zich, als enige opleider in Nederland, "Microsoft Gold Partner for Learning Solutions" en ook "Novell Platinum Training Partner" mag noemen. Het verkrijgen van de certificeringen onderstrepen de ambities van NewLevel.

NewLevel

NewLevel.nl is de opleidings- en consultancydochter van het beursgenoteerde Tulip Computers N.V. te Amersfoort. NewLevel is een bekende naam in de IT trainingswereld, eerst onder de naam Tulip Computers Education Center en sinds 2000 onder de naam NewLevel.”

Chris en collega’s: succes met jullie ambitieuze plannen!

Tags: , newlevel.nl, tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This