Wiki’s – hype of hyper-interessant?

Wiki

 

Dat is de titel van een avondlezing georganiseerd door TI-genootschap IT Management op 15 juni in Antwerpen. De deelname is gratis. U moet zich alleen even inschrijven.

“Worden Wiki’s de nieuwe Internet-hype van 2005, zoals Weblogs dat waren in 2004? Dat valt nog te bezien, maar intussen wekken ze heel wat interesse op. Wat zijn Wiki’s in feite: een simpel website-tool of een krachtig instrument voor samenwerking op het net?
Wat kunnen ze, en wat kunnen ze niet? Waarvoor kan u ze gebruiken, en in welke omstandigheden gebeurt dat best? Hebben Wiki’s enige zin in een professionele context, of horen ze enkel thuis in de wereld van Open Source-ontwikkelaars?
Het antwoord op deze vragen, in combinatie met een beknopt overzicht van de technische vereisten voor installatie en beheer van Wiki’s, zal u toelaten om door de hype-mist heen te kijken en te beslissen welke rol Wiki’s in uw leven kunnen spelen.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This