Select Page

Wiki’s – hype of hyper-interessant?

Wiki

 

Dat is de titel van een avondlezing georganiseerd door TI-genootschap IT Management op 15 juni in Antwerpen. De deelname is gratis. U moet zich alleen even inschrijven.

“Worden Wiki’s de nieuwe Internet-hype van 2005, zoals Weblogs dat waren in 2004? Dat valt nog te bezien, maar intussen wekken ze heel wat interesse op. Wat zijn Wiki’s in feite: een simpel website-tool of een krachtig instrument voor samenwerking op het net?
Wat kunnen ze, en wat kunnen ze niet? Waarvoor kan u ze gebruiken, en in welke omstandigheden gebeurt dat best? Hebben Wiki’s enige zin in een professionele context, of horen ze enkel thuis in de wereld van Open Source-ontwikkelaars?
Het antwoord op deze vragen, in combinatie met een beknopt overzicht van de technische vereisten voor installatie en beheer van Wiki’s, zal u toelaten om door de hype-mist heen te kijken en te beslissen welke rol Wiki’s in uw leven kunnen spelen.”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This