Select Page

Weer terug en aan de slag!

Mallorca0094

 

Zo vandaag weer na een heerlijk weekje Mallorca aan de slag. Het even afkicken van weblogs, newsreaders, mails, gesprekken en congressen en dergelijke geeft weer nieuwe energie. Het kostte me wat moeite om de internetzuilen die op elke hoek van de straat in Mallorca staan in hotels en internetcafe’s te laten voor wat ze zijn. Maar dat is toch gelukt. Nu eerst maar die paar honderd mailtjes wegwerken (ja dat is het nadeel van uit de lucht gaan) en mijn bloglines doorlezen. Daarnaast checken of de voorbereiding van het gesprek van mijn directeur met Neville Hobson voor wat betreft Skype in orde is.

Flickr foto archief

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Henk-Jan

    Hans, ik zit net je foto’s een beetje door te bladereen. Wij zaten volgens mij rond dezelfde tijd in Mallorca en als ik het goed zie (of de jachthavens moeten op elkaar lijken) zat ook jij in Alcudia… Aanrader. Kilometers lopen in de branding zonder te verbranden.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This