Weer terug en aan de slag!

Mallorca0094

 

Zo vandaag weer na een heerlijk weekje Mallorca aan de slag. Het even afkicken van weblogs, newsreaders, mails, gesprekken en congressen en dergelijke geeft weer nieuwe energie. Het kostte me wat moeite om de internetzuilen die op elke hoek van de straat in Mallorca staan in hotels en internetcafe’s te laten voor wat ze zijn. Maar dat is toch gelukt. Nu eerst maar die paar honderd mailtjes wegwerken (ja dat is het nadeel van uit de lucht gaan) en mijn bloglines doorlezen. Daarnaast checken of de voorbereiding van het gesprek van mijn directeur met Neville Hobson voor wat betreft Skype in orde is.

Flickr foto archief

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Henk-Jan

    Hans, ik zit net je foto’s een beetje door te bladereen. Wij zaten volgens mij rond dezelfde tijd in Mallorca en als ik het goed zie (of de jachthavens moeten op elkaar lijken) zat ook jij in Alcudia… Aanrader. Kilometers lopen in de branding zonder te verbranden.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This