Select Page

Gmail emails door iedereen te lezen in Bloglines?

Gmail in bloglinesOeps. Ik lees zojuist dat gmail gebruikers die hun inbox via RSS in Bloglines lezen de kans lopen dat iedereen ze kan lezen. Darren Rowse kwam plotseling een email tegen die hij verstuurd had. Hij had nl. een email newsletter verstuurd naar een aantal gmail users. En die zag hij dus terug in zijn Bloglines. Dat lijkt me niet de bedoeling. Hoe het technisch werkt weet ik niet. Maar er staan nogal wat reacties onder de posting van Darren en daar zitten wel wat technische reacties bij. Voorlopig dus even zeer terughoudend zijn in het gebruiken van je RSS feed van Gmail in Bloglines. Overigens merkt Darren op dat hij er technisch ook niet het fijne vanaf weet, maar het feit blijft dat hij van 3 mensen hun inbox kan lezen. Wellicht doen die mensen iets fout, maar dan nog is het opletten geblazen dus. Zijn er mensen die hier meer van weten of snappen wat er gebeurt? Ik hou me aanbevolen.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This