Select Page

Gmail emails door iedereen te lezen in Bloglines?

Gmail in bloglinesOeps. Ik lees zojuist dat gmail gebruikers die hun inbox via RSS in Bloglines lezen de kans lopen dat iedereen ze kan lezen. Darren Rowse kwam plotseling een email tegen die hij verstuurd had. Hij had nl. een email newsletter verstuurd naar een aantal gmail users. En die zag hij dus terug in zijn Bloglines. Dat lijkt me niet de bedoeling. Hoe het technisch werkt weet ik niet. Maar er staan nogal wat reacties onder de posting van Darren en daar zitten wel wat technische reacties bij. Voorlopig dus even zeer terughoudend zijn in het gebruiken van je RSS feed van Gmail in Bloglines. Overigens merkt Darren op dat hij er technisch ook niet het fijne vanaf weet, maar het feit blijft dat hij van 3 mensen hun inbox kan lezen. Wellicht doen die mensen iets fout, maar dan nog is het opletten geblazen dus. Zijn er mensen die hier meer van weten of snappen wat er gebeurt? Ik hou me aanbevolen.

Tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This