Select Page

Bloglines gaat zoeken in weblogs

Een interessant interview van BusinessWeek met CEO Mark Fletcher van Bloglines. Daarin vertelt Mark dat Bloglines in de zomer met een nieuwe tool voor het zoeken in blogs komt. Deze zal beter zijn dan Technorati, PubSub en Feedster. Het aardige van het artikel is bovendien dat de aantekeningen (.doc) die gemaakt zijn tijdens het interview ook gepubliceerd zijn als Word file. Ikzelf gebruik Bloglines met volle tevredenheid. Mijn Bloglinesfeeds kun je rechtsboven vinden. 24 bezoekers van mijn weblog gebruiken Bloglines. 

Tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This