Select Page

Anders nog iets?

Leuk dat naar aanleiding van je posting iemand een weblog begint. Nog leuker is het dat het een weblog is dat iets wil zeggen. Anders nog iets? is het weblog van Anders Floor en dat hij er is zullen we weten. Hij zegt:

“Objectiviteit zal hier eveneens ver te zoeken zijn: Anders nog iets? is zo subjectief als de neten. Verder wil ik mening zien. Ik wil visie. Discussie. Doorgronden. De kern van de zaak. Redenen. Analyseren. Felheid. Diepgang. Bereiken. Motiveren. Kortom, ik wil aan de slag.”

Zijn stijl is bijzonder, zijn aanpak verfrissend, zijn felheid ongezouten, soms ongenuanceerd. Maar je ‘leest’ wie hij is en wat hij vindt. Ik vind het een ieder geval een verrijking en hij doet wat hij zegt: opinie over internet, marketing en communicatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This