Select Page

Anders nog iets?

Leuk dat naar aanleiding van je posting iemand een weblog begint. Nog leuker is het dat het een weblog is dat iets wil zeggen. Anders nog iets? is het weblog van Anders Floor en dat hij er is zullen we weten. Hij zegt:

“Objectiviteit zal hier eveneens ver te zoeken zijn: Anders nog iets? is zo subjectief als de neten. Verder wil ik mening zien. Ik wil visie. Discussie. Doorgronden. De kern van de zaak. Redenen. Analyseren. Felheid. Diepgang. Bereiken. Motiveren. Kortom, ik wil aan de slag.”

Zijn stijl is bijzonder, zijn aanpak verfrissend, zijn felheid ongezouten, soms ongenuanceerd. Maar je ‘leest’ wie hij is en wat hij vindt. Ik vind het een ieder geval een verrijking en hij doet wat hij zegt: opinie over internet, marketing en communicatie.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This