Select Page

Verliefd

Nijn en tulip ego

 

Ja dat is ze. Wie? Nou Nijn. Niet op mij hoor, maar op de Tulip E-Go. Ze schrijft er een mooie posting over. Ik deed dat ook al hier en hier. Maar wat is er nu mooier als iemand verliefd wordt….

 

 

 

Tags: , , , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Nijn

    Wat kan ik zeggen? Het was liefde op het eerste gezicht met dat roze model. Het zijn ontzettend mooie computers en ik wil er één. Alleen zullen ze een beetje duur zijn, zodat ik er geen zal kunnen betalen, tenzij ik natuurlijk de loterij win. De kans daartoe is… nihil… jammergenoeg.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This