Select Page

Tagging ‘probleem’ met Technorati opgelost

Ik had het over wat vreemde zaken bij Technorati in verband met het opnemen van tags. Dat is nu opgelost. Dank zij Gerard Bierens van Weblog Zonder Haast lukt het nu wel. Wat bleek is dat ik mijn feeds volledig aan moet bieden en niet met een samenvatting, aangezien dan niet de hele posting aangeboden wordt. De tags voor Technorati heb ik meestal onderaan het bericht staan, dus kon het voor komen dat ze niet meegenomen werden. Na de volledige feeds aan te bieden was het probleem opgelost. Met dank aan Gerard!

Tag:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This