Select Page

Livelog Expierence: Les Blogs (5)

11.00 uur Panel dat praat over corporate bloggen. Duidelijk wordt gezegd dat je zelf als blogger moet weten wat verstandig is. Je kunt wel allerlei procedures e.d. afspreken en dat moet ook, maar bloggers moeten vooral zelf verantwoordelijkheid nemen wat ze schrijven. Andrew Carton van Treonaut heeft wel ervaring over schrijven over zaken die eigenlijk niet mogen. Je moet dan altijd zelf uit maken waar je over schrijft. Het panel zou niet al te kritische zaken schrijven die je werk moeilijker, zo niet onmogelijk maken. Andrew probeert nieuwe wegen te vinden om te kunnen communiceren via zijn weblog. Ik denk dat het ook bij corporate blogs alles te maken heeft met je eigen professionaliteit. Natuurlijk schrijf je op persoonlijke titel, maar je hebt ook je eigen ideeen over waarden en normen en wat professioneel is. Het bedrijf kan dat natuurlijk niet uit maken, maar je hebt een verantwoordelijkheid. Even opstaan om iemand door te laten. Notebook oppakken, kabels meenemen en hopen dat er niemand struikelt anders zitten we zometeen allemaal in het donker.

Tags: ,

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This