Select Page

Tulip E-Go

Ego_tulpenEgo_open_highres0050
Ik heb eerder enkele postings gemaakt over de Tulip E-Go  (mooi) en wat denk je, de laatste dagen krijg ik heel veel bezoekers die door google naar de Tulip E-go geleid worden. Dat komt natuurlijk door de Cebit. En als ik zo het product, nee liever de experience bekijk dan moet ik zeggen dat wat ik al eerder zag, dit is een mooi concept. Lifestyle. Oordeel zelf maar. Je kunt ook nog een mooie flash (5 mb) (klik op uitvoeren) bekijken die de moeite waard is. Hier gaan we dus met technische producten naar toe: lifelstyle, meer op het gevoel inspelen, design. En te personaliseren (pdf).
Kijk ook in Emerce.

Technorati: , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This