Select Page

Tulip E-Go

Ego_tulpenEgo_open_highres0050
Ik heb eerder enkele postings gemaakt over de Tulip E-Go  (mooi) en wat denk je, de laatste dagen krijg ik heel veel bezoekers die door google naar de Tulip E-go geleid worden. Dat komt natuurlijk door de Cebit. En als ik zo het product, nee liever de experience bekijk dan moet ik zeggen dat wat ik al eerder zag, dit is een mooi concept. Lifestyle. Oordeel zelf maar. Je kunt ook nog een mooie flash (5 mb) (klik op uitvoeren) bekijken die de moeite waard is. Hier gaan we dus met technische producten naar toe: lifelstyle, meer op het gevoel inspelen, design. En te personaliseren (pdf).
Kijk ook in Emerce.

Technorati: , , tulip computers

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This