Select Page

Passen weblogs in informal learning?

Eigenlijk zijn weblogs een mooie manier van informal learning vind ik. Bob Mosher, director of Microsoft Learning zegt het als volgt:

“Informal learning, learning often outside structured learning programs usually taking place in the workplace, through networking, searching, collaboration and trying things out, accounts for 75% of the way people learn today.” (bron)

Wat hij hier beschrijft doe je eigenlijk ook met weblogs. Je gaat op zoek, je ontmoet nieuwe mensen, je probeert eens wat uit en je bouwt voort op hetgeen je op je weg tegen komt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

 1. vijfdd

  Beste,
  met dank voor de appreciatie.
  Er zijn er nog maar een vijftal (klasblogs) bij mijn weten in Vlaanderen, maar we doen ons best om dit medium te verspreiden… Binnenkort een bijdrage op http://www.edublogs.be!
  De kinderen bloggen ook af en toe op de krantensite van het nieuwsblad: http://www.hetnieuwsblad.Be/sumo en binnenkort ook op de Gentse stadsblog http://www.gent.blogt.be
  mvg.
  E. Claeyssens
  leerkracht 5dd

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This