Hé das verrekte handig!

Blogjet
Ik ben eens aan het experimenteren met BlogJet. Kreeg gisteren die tip van frEdSCAPEs die daar een posting over heeft gemaakt en het zelf ook gebruikt. Deze posting schrijf ik nu dus offline om het zo meteen te publiceren. Nog even een plaatje toevoegen. En dan eens kijken hoe het er uit komt te zien.Dat gaat dus best wel goed. Nog wat cosmetische aanpassingen. Ik kan de posting dus weer terug halen en weer editen. De categorie voegt hij ook mooi toe en zelfs een smiley, die ik in TypePad niet heb. Ik ben nu al enthousiast!  
Zelfs het excerpt en de trackbacks kan ik in het pakket gebruiken. Alleen nog wat klungelen met het plaatje. En waar de keywords blijven weet ik nog niet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. mf

  Als je er uit bent hoe je ook plaatjes op een geode manier geplaatst kunt krijgen geef dan maar een gil. Ik heb het destijds ook aangeschaft maar ben na verloop van tijd weer terug gegaan om via eigen admin te posten.

  Antwoord
 2. Arnoud

  Het is zeker een handig tooltje! Ik heb een live demo bij Fred mee mogen maken en was meteen enthousiast. Ik heb het progje nu ook, maar ben alleen nog niet aan installeren toegekomen 🙁

  Antwoord
 3. Fred

  Plaatje in BlogJet toevoegen en positioneren:
  1. Plaats cursor op gewenste plek
  2. Klik op picture-icoon of in het Menu op Format > Insert image
  3. Nu kan je een plaatje op je eigen PC uitkiezen.
  4. Vervolgens positie van het plaatje bepalen door Alignment knop te klikken (in uitrolmenu kan je kiezen: left, right, etc),
  5. Vul hspace en vspace in (aantal pixels dat tekst van plaatje weg blijft).
  Die voor dat plaatje kan je daarna ook weer met Blogjet aanpassen omdat je zoals Hans al vertelde de Post weer terug kan halen en aanpassen. Gewoon op het plaatje dubbelklikken en andere gegevens invoeren.
  Verder even opletten met de [ENTER]-toets.
  [ENTER] geeft nieuwe paragraaf
  [SHIFT]+[ENTER] geeft een ‘Break’ (=nieuwe regel).
  Handige van BlogJet is ook dat er een tabje met de naam ‘code’ is. Als je daar op klikt kan je de onderliggende HTML-code zien en aanpassen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This