Select Page

Breedbandprijs naar Stichting Sterrekind

De_sterrewereldStichting Sterrekind heeft dinsdag uit handen van minister Hoogervorst van VWS de Grote Breedband Prijs ontvangen. De stichting helpt kinderen met een chronische of langdurige ziekte die in een sociaal isolement zijn geraakt of dreigen te raken. Via de site van Sterrekind kunnen kinderen beschermd met elkaar chatten, spelletjes spelen, veilig surfen en muziek en films downloaden waardoor ze even hun problemen kunnen vergeten, aldus de jury. De prijs bestaat uit een bedrag van vijftigduizend euro. Persbericht.(pdf)
(bron)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This