Select Page

Prosumers en internet

Bricksmeetbytes
Al eerder schreef ik over de prosumers als doelgroep en hun kenmerken. Op BrickmeetsByte.com schrijft Eduard een stukje over hoe deze doelgroep met internet omgaat. Het zal duidelijk zijn dat deze doelgroep veel van internet gebruik maakt en dan vooral om te vergelijken en zich voor te bereiden op hun aankoop. Dan stapt men met vaak meer kennis dan de verkoper een winkel binnen om de aankoop ‘op te halen’ of te bestellen. Volgens brickmeetsbyte speelt kieskeurig.nl handig op deze trend in:
“Het biedt de consument de mogelijkheid om tienduizenden producten met elkaar te vergelijken en te recenseren. Er staan inmiddels ruim 250.000 reviews op en wordt bezocht door gemiddeld 80.000 consumenten per dag (bron: Telecommerce 15-0205)”
Andere subculturen die ik behandeld heb zijn de cultural creatives en de generatie mix. Ieder met hun hun eigen kenmerken (Mindmaps in pdf: cultural creatives en generatie mix). Ook de indeling van sociale milieus van Motivation heb ik beschreven.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This