Select Page

Manage the heartbeat

Ic2005‘A New Enterprise Logic: Managing the Heartbeat – From Return on Investment to Return on Involvement’. Onder deze aansprekende titel organiseert Imagineering Academy haar Imagineering Conference (IC2005) op 21 april in de Grote Kerk van Breda.
De vraag die geadresseerd wordt: "Why are some companies able to record impressive growth numbers in the experience economy while others are not? How do some companies manage to solve the ‘transaction crisis’?"

Het is een interessant programma met gerenommeerde sprekers:
Chip Conley (founder of  ‘Joie de Vivre-Hospitality’)
Bernd Schmitt (American bestseller author)
Jo van Engelen (ANWB, Dutch Automobile Organisation)
Karim Rashid (designer)
Diane Nijs (Associate Professor Imagineering and author of the book ‘Imagineering‘).

Er is gekozen voor het thema de Marbles (knikkers), de laatste CD van de Britse rockband Marillion: "This band shows us what the ‘new enterprise logic’ means in the rapidly changing music industry."

De brochure kun je hier bekijken (pdf) en inschrijven (maar 300 plaatsen) doe je hier.

Corner_business
Alle informatie bij elkaar kun je vinden op de site van Imagineering Academy in de Business Corner.

Tags: , , beleveniseconomie,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Sara

    De designer heet Karim Rashid…Ik was ook betrokken bij “the heartbeat””
    Kon het niet laten deze spelfout even te melden, aangezien hij een man is met erg interessante ideeen, die niet alleen toepasbaar zijn in design.
    Verder erg crea; hans on..! 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This