Select Page

Furl Guide

FurlWill Richardson heeft een handige Furl Guide (pdf) gevonden. Een mooi naslagwerkje voor mensen die willen weten wat Furl is en doet. Ik gebruik Furl dagelijks voor het opslaan van interessante artikelen en websites voor later gebruik of om een vakantietrip voor te bereiden. Daarnaast vind ik het ook handig om de url van een bepaald topic of gedeelte van mijn archief te gebruiken voor anderen die meer willen weten. Tot slot gebruik ik andermans Furl archief om te zien wat ze lezen, daardoor kom je weer op ideeën.
Kortom: Furl is een van de handigste tools voor webloggers vind ik.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

4 Comments

 1. [ Ver ~ Basterd ]

  Wat is Furl?

  Furl is een persoonlijke website waar je je favoriete webpagina’s kan opslaan en bijhouden en een archief kan aanleggen met interessante links. Deze handige handleiding (.pdf) van Will Richardson geeft duidelijk weer wat Furl exact is, wat het kan bete…

  Antwoord
 2. bas

  Interessant Hans! Zoals je ziet heb ik het onderwerp ook op verbasterd neergezet. ( Natuurlijk mag er 1 trackback weg … mijn software bleef even hangen )

  Antwoord
 3. Hans

  @fred: ik heb de site al gefurled 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This