Select Page

Furl Guide

FurlWill Richardson heeft een handige Furl Guide (pdf) gevonden. Een mooi naslagwerkje voor mensen die willen weten wat Furl is en doet. Ik gebruik Furl dagelijks voor het opslaan van interessante artikelen en websites voor later gebruik of om een vakantietrip voor te bereiden. Daarnaast vind ik het ook handig om de url van een bepaald topic of gedeelte van mijn archief te gebruiken voor anderen die meer willen weten. Tot slot gebruik ik andermans Furl archief om te zien wat ze lezen, daardoor kom je weer op ideeën.
Kortom: Furl is een van de handigste tools voor webloggers vind ik.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. [ Ver ~ Basterd ]

  Wat is Furl?

  Furl is een persoonlijke website waar je je favoriete webpagina’s kan opslaan en bijhouden en een archief kan aanleggen met interessante links. Deze handige handleiding (.pdf) van Will Richardson geeft duidelijk weer wat Furl exact is, wat het kan bete…

  Antwoord
 2. bas

  Interessant Hans! Zoals je ziet heb ik het onderwerp ook op verbasterd neergezet. ( Natuurlijk mag er 1 trackback weg … mijn software bleef even hangen )

  Antwoord
 3. Hans

  @fred: ik heb de site al gefurled 😉

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This