Select Page

Internet en tweens

Tweens
Op deze weblog schreef ik al eerder over de tweens als belangrijke doelgroep voor marketing. Er wordt regelmatig onderzoek naar gedaan. Op de weblog van Dutchcowboys kwam ik dit bericht tegen dat de tweens verder behandelt:
Kaboem, het marketingplatform voor Tweens heeft onderzoek gedaan onder 2.500 respondenten met een internetaansluiting. Internet schijnt het favoriete medium van Tweens (61%) te zijn gevolgd door tv blijft met 30%. Radio wordt door slechts 3% gekozen. 87% is dagelijks online, 47% zelfs meer dan 3 uur. Als de tweens op internet zijn, dan zijn de voornaamste bezigheden MSN (81%), games spelen (63%) en muziek downloaden (55%). Ben wel benieuwd wat Tweens nu precies zijn en wat uit een vergelijkbaar onderzoek komt onder de vaste lusiteraars van Radio538.
bron: Dutchcowboys

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This