Select Page

Internet en tweens

Tweens
Op deze weblog schreef ik al eerder over de tweens als belangrijke doelgroep voor marketing. Er wordt regelmatig onderzoek naar gedaan. Op de weblog van Dutchcowboys kwam ik dit bericht tegen dat de tweens verder behandelt:
Kaboem, het marketingplatform voor Tweens heeft onderzoek gedaan onder 2.500 respondenten met een internetaansluiting. Internet schijnt het favoriete medium van Tweens (61%) te zijn gevolgd door tv blijft met 30%. Radio wordt door slechts 3% gekozen. 87% is dagelijks online, 47% zelfs meer dan 3 uur. Als de tweens op internet zijn, dan zijn de voornaamste bezigheden MSN (81%), games spelen (63%) en muziek downloaden (55%). Ben wel benieuwd wat Tweens nu precies zijn en wat uit een vergelijkbaar onderzoek komt onder de vaste lusiteraars van Radio538.
bron: Dutchcowboys

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This