Select Page

Experience Netwerkdag

Eec
Vrijdag 22 oktober a.s. organiseert het European Centre for the Experience Economy, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam een dag die in het kader staat van kennisverwerving op het gebied van Experience Economy. Daarnaast worden er enkele voorbeelden en projecten gepresenteerd in workshops. Zo komen o.a. Schiphol, Philips DAP en de RAI aan het woord, wordt een onderzoek gepresenteerd en wordt de theorie behandeld. Kortom: een inspirerend programma.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This