Select Page

Movable Type 4: RSS feeds in zoekopdrachten en tags

Zo dat was weer een hele klus om uit te zoeken hoe het moest. Ik heb het over een RSS feed per zoekopdracht en bij elke tag. Aangezien je natuurlijk niet weet op welke tag mensen klikken of welke zoekopdracht uitgevoerd wordt, is het lastig om dan een RSS feed te genereren. De zoekresultaten template in mijn huidige versie bood uitkomst.
Voor de liefhebbers en voor mezelf om het straks nog na te kunnen zoeken hieronder de code die ik toegevoegd heb aan de zoekresultaten template in MT 4.

Eerste gedeelte is voor zoekopdrachten, het tweede gedeelte voor de tags:

<MTSetVar name="search_feed_param" value="tag">
                    <MTElse>   
                       <MTSetVar name="search_feed_param" value="search">
                   </MTElse>   
             </MTIfTagSearch>
        <mt:IfStraightSearch>
                                    Resultaten die overeenkomen met &ldquo;<$mt:SearchString$>&rdquo;
<a href="<$MTCGIPath$><$MTSearchScript$>?<$MTGetVar name="search_feed_param"$>=<$MTSearchString encode_url="1"$>&amp;Template=feed&amp;IncludeBlogs=<$MTSearchIncludeBlogs$>" title="Inschrijven op feed"><img src="http://www.hansonexperience.com/my_weblog/files/feedicon2.png" alt="<$MTGetVar name="search_feed_text"$>" /> </a>

<MTSetVar name="search_feed_text" value="Inschrijven op feed">
                   <MTIfTagSearch>
                       <MTSetVar name="search_feed_param" value="tag">
                    <MTElse>   
                       <MTSetVar name="search_feed_param" value="search">
                   </MTElse>   
             </MTIfTagSearch>
                                    Resultaten getagd als &ldquo;<$mt:SearchString$>&rdquo;  <a href="<$MTCGIPath$><$MTSearchScript$>?<$MTGetVar name="search_feed_param"$>=<$MTSearchString encode_url="1"$>&amp;Template=feed&amp;IncludeBlogs=<$MTSearchIncludeBlogs$>" title="Inschrijven op feed"><img src="http://www.hansonexperience.com/my_weblog/files/feedicon2.png" alt="<$MTGetVar name="search_feed_text"$>" /> </a>
        </mt:IfTagSearch>

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This