Select Page

Nodal Points – The Emerging Real-Time Social Web

"Activity streams are turning social services into a flow of updates, filtered through people. Mobility is introducing new types of social objects that change the nature of the update streams both into something more frequent and more ambient, but also more vulnerable to noise. In this world the capability to aggregate updates from across the Web and and filter out noise becomes a key problem. I’ll demonstrate how the concepts of social objects and social peripheral vision can be applied to make sense of this shift in the locus of innovation on the social Web, and share some personal war stories along the way." – jyri 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Krispijn Beek

    He Hans,
    Boeiende presentatie. Het onderscheid in dingen en werkwoorden doet me denken aan een microblog dienst die ik kort heb uitgeprobeerd: Thingfo. Waarbij je je boodschap onderverdeelt in een gebeurtenis/ding en een beschrijving van wat er gebeurde. Je kan vervolgens weer reageren op andermans gebeurtenis/ding.
    Als ik de site bekijk hebben ze nu ook een product voor een nieuwe reiscommunity ontwikkeld.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This