Select Page

De Atlas van het Onderwijs

atlas van het onderwijs

Mooi! Online te bekijken of als pdf te downloaden. Deze eenmalige uitgave van Wolters Noordhoff. Ik heb hem online eens door zitten bladeren (jawel dat kan met een hele gebruiksvriendelijke interface) en ik moet zeggen dat dit een prachtig naslag werk is. 172 jaar onderwijshistorie passeert de revue en er staan ontzettend veel interessante grafieken en overzichten in. Je krijgt een zeer uitgebreid beeld van ons Nederlandse onderwijslandschap.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This